Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ! ΠΛΗΡΩΣΤΕ 20€ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ!!!

Μπορείτε να δείτε παρακάτω την χαριτωμένη διαφήμιση του Ευγενίδειου Ιδρύματος που μας προτρέπει να πληρώσουμε 20€ για να εντρυφήσουν τα παιδιά μας στον μαγικό κόσμο του Δαρβίνου και να μάθουν με πολύ χαριτωμένο τρόπο  ότι κατάγονται από τον πίθηκο.



 






Αντιγράφουμε από το Athens Macedonian News Agency (10/5/13).
 
Το Ίδρυμα Ευγενίδου διοργανώνει και φέτος το καλοκαίρι, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, πρωτότυπα επιστημονικά «διαδραστικά διήμερα» για τα παιδιά που τελείωσαν την Ε' και ΣΤ' τάξη δημοτικού και την A' γυμνασίου, με θέμα «Εξερευνητές των τροπικών: Στα χνάρια του Δαρβίνου».  
Τα παιδιά θα μάθουν - με ευχάριστο τρόπο και με τη βοήθεια της τεχνολογίας - πώς εμφανίστηκε και αναπτύχθηκε η ζωή στη Γη, πώς αλληλεπιδρούν οι οργανισμοί με το περιβάλλον τους και πώς οργανώνονται τα οικοσυστήματα.  
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των διαδραστικών διήμερων θα είναι οι εξής: 17-18 Ιουνίου, 20-21 Ιουνίου, 25-26 Ιουνίου, 27-28 Ιουνίου, 1-2 Ιουλίου, 4-5 Ιουλίου, 8-9 Ιουλίου, 11-12 Ιουλίου, 15-16 Ιουλίου και 18-19 Ιουλίου, από τις 8.30 έως τις 16.30.
 
Στο τέλος του προγράμματος, οι ομάδες των παιδιών θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της ερευνητικής «αποστολής» τους στους τροπικούς, ενώ θα ακολουθήσουν αγώνες επίδειξης με τις κατασκευές που ετοίμασαν.Το κόστος ανά παιδί είναι 20 ευρώ.

Πηγή: http://anavaseis.blogspot.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου