Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ SNOWDEN ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ H.A.A.R.P

Ο Edward Snowden, ο πληροφοριοδότης και πρώην στέλεχος της NSA, έδωσε την Τρίτη απόρρητα έγγραφα προς τους δημοσιογράφους της Internet Chronicle που αποδεικνύουν ότι το Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Ενεργού Σέλας - ΗAARP (σ.σ. pentapostagma.gr - High Frequency Active Auroral Research Program), χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση δολοφονιών και την υλοποίηση προγραμμάτων ελέγχου του νου.  
 
 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgg71TPJPef3h47yc5p6Dog6BImCfrGL7ZbyhWZF9kHlTFI5ipzKtMFZv1XtI5s7rJSO0F-7nFcI3oI7f80EP-aW0wnX3mwVrP-G8LaAahXht79bJqXTey-n0wkEnUFsMRwbvMfYHiv-s/s1600/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-snowden-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-haarp.jpg
 
 
Ενώ τα μιλιταριστικά συμφέροντα των Η.Π.Α συνεχίζουν να επιμένουν ότι το πρόγραμμα HAARP που έχει έδρα στην Αλάσκα χρησιμοποιείται μονάχα για την μελέτη των φυσικών φαινομένων στην ιονόσφαιρα της Γης, o Snowden με τις αποκαλύψεις του διαλύει ακόμη μία προπαγάνδα των αμερικανικών συμφερόντων.

“Ο σταθμός ερευνών του Προγράμματος HAARP έχοντας ως στρατηγική βάση την Gakona της Alaska, μακριά από όλα τα αδιάκριτα βλέμματα, χρησιμοποιείται στην πραγματικότητα για την δολοφονία ή χειραγώγηση όσων αντιστέκονται στον παγκόσμιο καπιταλισμό σε κλίμακα εφαρμογής εκατομμυρίων ατόμων.”

“Με τις συγκεκριμένες επίγειες κεραίες, το NATO έχει την ικανότητα να επιβάλλει σε παγκόσμια κλίμακα την σιωπή των «παραβατών» ή την σίγαση των αποκλίνοντων τρόπων σκέψης.

 Δίχως να μπορούν τα θύματα να γνωρίζουν κάτι επαυτού, το HAARP προβάλλει ραδιοκύματα πολύ μεγάλης ισχύος σε αυτά. Τα συγκεκριμένα κύματα λειτουργούν στην ίδια ηλεκτρική συχνότητα με το εγκεφαλικό στέλεχος - truncus encephali- προκαλώντας επιλεκτικούς θανάτους με υποτιθέμενη φυσική αιτιολογία – με τις εκτιμήσεις των ιατροδικαστών να κάνουν συχνά λόγο για εγκεφαλικά επεισόδια ή εμφράγματα.

«Όταν και όποτε η κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών δεν θεωρεί την απευθείας δολοφονία ως την πράξη που θα επιφέρει το βέλτιστο αποτέλεσμα», δήλωσε ο Snowden ,«μπορούν να κάνουν έναν «στόχο» να "φέρεται σαν τρελός", προκειμένου να τον δυσφημίσουν. Όταν βρισκόμασταν υπό διαμετακόμιση μεταξύ του Χονγκ Κονγκ και της Μόσχας, εγώ καθώς και τα μέλη του προσωπικού της WikiLeaks έπρεπε να αποκρούσουμε την διαρκή απειλή των αυτοκτονικών παραισθήσεων που δημιουργούσαν οι εκπομπές ραδιοκυμάτων”.
 
 
Πηγή: http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου