Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΜΕ "ΠΑΤΗΤΗ" ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΗ ΖΟΥΡΑΦΑ!!! (του Στρατή Μαζίδη)

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση που βγήκε μέσα από το διαδίκτυο με την αποκάλυψη του λιμενικού στο τοπικό Star FM ότι υπάρχει άνωθεν εντολή τα δικά μας σκάφη να μην "ενοχλούν" τους τούρκους ψαράδες και τις τουρκικές ακτεωρούς μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα.



Αυτή η ελληνική πολιτεία λοιπόν που μέχρι να κουνήσει το ένα πόδι έχει βρωμίσει το άλλο και δεν αγγίζει λαδιάρηδες, τεμπέληδες, κοπανατζήδες και ψευδοπτυχιούχους δημόσιους υπάλληλους, μέσα σε λίγες ώρες έβγαλε σε διαθεσιμότητα έναν αξιωματικό επειδή τόλμησε να παραδεχθεί δημόσια αυτό που όλοι ξέρουμε.

Για πηγαίνετε πχ στα Ιμια για πικ νικ. Πρώτο το ελληνικό λιμενικό θα σας εμποδίσει.

Η τακτική της μη κλιμάκωσης στην αποφυγή ενός θερμού επεισοδίου έχει μια κάποια λογική αλλά μέχρις ενός σημείου.

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις του τιμωρημένου πια αξιωματικού φαίνεται ότι έφεραν ένα σχετικό αποτέλεσμα καθώς χθες υπήρξε αντίδραση από ελληνική πλευράς στη Ζουράφα, ένα πολύ μικρό νησί αλλά με τεράστιο θησαυρό όπως λένε από κάτω.

Το ζήτημα είναι πως η ελληνική πολιτεία έχει επιλέξει την απραξία για λόγους που μόνο αυτή γνωρίζει. Η χθεσινή αντίδραση δε νομίζω ότι θα έχει συνέχεια. Θα πρέπει να γνωρίζουν όμως οι κυβερνώντες ότι πνίγοντας τα πρόσωπα, δεν εξαφανίζονται τα προβλήματα.

Η Τουρκία κάτι ετοιμάζει... Εμείς τι κάνουμε;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου