Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ...


Μας το βεβαιώνει ο λόγος του θεού, το διαπιστώνουμε κι' εμείς καθημερινά ότι τα χρόνια μας έτσι τα διατρέχουμε, σαν διανόημα, σαν μια σκέψη.


Ακούμε πολλές φορές τα χρόνια φεύγουν σαν νερό. Πότε περάσανε οι δεκαετίες σαν χθες μου φαίνεται. 

Με νοσταλγία θυμόμαστε το παρελθόν καθώς μας έρχονται εικόνες από τα παιδικά μας χρόνια, τα τόσο ανέμελα και χαρούμενα. Το γεγονός αυτό πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε για τη ζωή και για το μέλλον, γιατί υπάρχουμε και για που πάμε. 

Πολλοί σηκώνουν τους ώμους και λένε, ποιος τα ξέρει αυτά; Οι ίδιοι βέβαια λένε όταν βρεθούν σε μέγα κίνδυνο Παναγία μου,και Χριστέ μου και δεν καταλαβαίνουν τώρα τις παγίδες που σπέρνει στους λογισμούς ο πονηρός εχθρός.

Ο Λόγος του θεού όμως ομιλεί υπεύθυνα και μας αποκαλύπτει ότι περνάμε από τη ζωή για να κάνουμε την εκλογή μας για την αιωνιότητα. Μια εκλογή που θα είναι καθοριστική για το που θα βρεθούμε, όταν κληθούμε να αφήσουμε την προσκαιρότητα της ζωής αυτής. Η αγάπη του θεού μας έδωσε Σωτήρα από τον ουρανό τον Χριστό, που πέθανε στο σταυρό για τις αμαρτίες μας.

Πρέπει να σκεφτούμε έξυπνα να κάνουμε την σωστή εκλογή και Τον δεχθούμε προσωπικό μας Σωτήρα τώρα, γιατί στις δύσκολες στιγμές ίσως δε θα μας αφήσει ο εχθρός. 

Τα παραδείγματα είναι πολλά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου