Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΝΕΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ: "ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΠΟΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΥΜΑΡΕΙΑ.."

Λάβαμε από γνωστό κι αξιόπιστο φίλο τα παρακάτω νέα από σύγχρονη γερόντισσα, τα οποία παραθέτουμε με την παρατήρηση ότι από μόνοι τους οι χρονικοί προσδιορισμοί - όπως αποδείχθηκε κατ' επανάληψη - είναι, αν μη τι άλλο, ριψοκίνδυνοι και καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί απέναντί τους :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLa5aNGYcOdBYGFSREUDF6yCDNS0YMHN0AxNUcKGQsI3NEo-YaREslpnJ7_JRP2fytrHb-B1SUz-iX5vGw5W47b612pDfqycBmy5PKbfCyMTg959zjPgwGnBEo6uLT6g-FPJSysqDCqvzu/s1600/12%C3%83%C5%BD%C3%82%C2%B1.jpg


«Με οικουμενική γράφουν λέει οι προφητείες ότι θα ξεκινήσουν όλα.  από τον Ιούνιο  θα  αρχίσουν (σ.σ. μάλλον αυτή το βλέπει και το λέει έτσι για να μην αποκαλύπτει το χάρισμά της).

Θα φύγουν μεσάνυχτα και δεν θα έχουμε κυβέρνηση. Αρχίζει το τέλος του ψευτορωμαιϊκού.

Έτσι θα κάνουν το μπαμ οι Τούρκοι.

Ο πόλεμος θα είναι πυρηνικός και τα νερά θα μολυνθούν.

Θα γίνουν καλοκαίρι για να βοηθηθεί ο κόσμος.

Από το Σεπτέμβριο και μετά θα αρχίσουμε να παίρνουμε ανάσα αφού με 3 μήνες γεγονότα θα έχουν αλλάξει τα πάντα.

Αυτά ισχύουν για την Ελλάδα, για αλλού δεν θα είναι καλά. Όταν εμείς θα ανεβαίνουμε αυτοί θα κατεβαίνουν.

Όσοι πεθάνουν μέχρι την κρίση θα γλιτώσουν την μπόρα είπε και θα είναι τυχεροί.

Πολλοί που θα περιμένουν την οικονομική άνοιξη θα πτωχεύσουν.(θα είναι μακριά από την εκκλησία). το χρήμα θα ευτελιστεί - ξευτιλιστεί.

Όταν θα έρθει ο βατατζής και θα έχει πνευματικούς – διορατικούς. Όλοι μπροστά τους θα είμαστε μολυσμένοι από τα αμαρτήματα. Θα μας καθαρίσουν όλους από τα μικρόβια της αμαρτίας, εμείς τότε θα το καταλάβουμε. Όλα αυτά που βασιλεύουν και δίνουν τροφή για αμαρτήματα θα κλείσουν.

Ταυτότητες δεν θα πάρουμε δεν προλαβαίνουν.

Για τα προσκυνήματα ανά την Ελλάδα είπε ότι τα έχει ανάγκη ο κόσμος και έπρεπε να βγουν.

Δεν θέλουν να κρατάμε σπόρο. Θα πάμε στα Τζουμέρκα να βρούμε σπόρο μου είπε όπως λέει και ο Άγιος. (ξέρω παραγωγούς που δεν έχουν σπόρο και βάζουν όλο υβρίδια, κάποιοι βεβαία έχουν).

Ερευνάτε τας γραφάς μου είπε (3 φορές και ομίλαγε για προφήτες άγιους & αποκάλυψη).

Οι Εβραίοι μας κυρίευσαν εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα της Σιών (Ταλμούδ η βάση). Επίσης μας έφεραν πολλά  αντιχριστιανικά, όπως πορνεία, ναρκωτικά, ταινίες κουλτούρας και ένα σωρό άλλα σύγχρονα πράγματα για να μας απομακρύνουν από το Θεό.

Μετά το 2050 θα είναι τα χρόνια για τον Αντίχριστο.

Δυο πράγματα  που μου τόνισε:

α. Της είπα ότι με λένε τρελό και αισχατολόγο και απήντησε να τους πεις να διαβάζουν τις γραφές, να ψάξουν να τα βρουν και να τα δουν. Εσύ να συνεχίσεις να τα λες.

β. Της είπα ότι πολλοί μου είπαν ότι προσεύχονται να μην γίνουν τα γεγονότα. «Κομμένη μου λέει αυτή η προσευχή να τους πεις» ,σε αυστηρό ύφος (η γερόντισσα εδώ και 10 χρόνια που την γνωρίζω δεν παίρνει τέτοιο ύφος αλλά εδώ μόλις το άκουσε σήμανε πόλεμος). Όσο κάνουν τέτοια προσευχή τόσο θα έρχονται παρατάσεις και το πρόβλημα θα διαιωνίζεται και θα τραβάμε όλα αυτά που τραβάμε.

Μετά τη μπόρα έρχεται η ευμάρεια μου είπε, όπως λέει και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός "καλότυχος όποιος ζήσει μετά το Γενικό Πόλεμο τρώγει με ασημένιο κουτάλι"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου