Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΜΕΤΡΑ...

Παρακολουθώντας τηλεόραση την ώρα της ειδησεογραφικής ενημέρωσης, ακούσαμε δημοσιογράφους να μιλάνε για “Δυσβάσταχτα μέτρα“.
 
 

Τα μέτρα που ψηφίστηκαν είναι πρωτοφανή στα ιστορικά δεδομένα για τη σκληρότητα τους τις απίστευτες περικοπές και φορολογίες που μπήκαν στο κόσμο.” Ανέφερε δημοσιογράφος γνωστού τηλεοπτικού σταθμού Πανελλήνιας εμβέλειας.

Δε παρέλειψε να αναφέρει πως στην Ευρώπη παρ’ όλα τα θετικά που έρχονται και ακούγονται, υπάρχει έντονος προβληματισμός όσον αφορά την εφαρμογή των μέτρων. Φυσικά δεν αναφερόταν στην εφαρμογή των μέτρων από τη κρατική μηχανή άλλα από τους Έλληνες. Τους Έλληνες που έχουν στερέψει και πραγματικά “τρώνε από τα έτοιμα” όπως λέει ο λαός μας.
 
Καθηγητής Οικονομίας είπε: “Κανένας δεν είναι σίγουρος ότι δε θα παρθούν και άλλα μέτρα. Τίποτα δε μας εγγυάται ότι θα πιάσουμε τους στόχους, οι στόχοι δεν είναι ρεαλιστικοί για το 2013,  απλά κερδίζουμε χρόνο.

Όσον αφορά τον κρατικό μηχανισμό, ο ΕΟΠΥΥ καταρρέει. Ακούγονται ότι θα ακολουθήσουν και άλλα ταμεία.

Ο προϋπολογισμός ήταν ο χειρότερος τις μεταπολίτευσης.

Μεγάλες επιχειρήσεις φεύγουν από την Ελλάδα με τελευταίο μεγάλο “διωγμό” της NOKIA HELLAS. Νέες επενδύσεις δεν φαίνονται στον ορίζοντα.
Και αναρωτιέται κανείς που βρίσκεται ο πάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου