Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΣΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΕΧΘΕΙ

Μετά του Ευαγγελισμού έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι φωνές Γερόντων αλλά και λαϊκών που ασχολούνται με τα επερχόμενα, σχετικά με τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν των εκλογών.


Στην αρχή και επειδή είχαμε ξαναζήσει πρόσκαιρες περιόδους ”ευφορίας” όσον αφορά τις πληροφορίες, διατηρήσαμε μια στάση αναμονής όσον αφορά τις ενημερώσεις προς εσάς. Δεδομένου όμως ότι μετά και το Άγιο Πάσχα, οι πληροφορίες έχουν γίνει πλέον καθημερινές (και μάλιστα πολλές έχουν την μορφή προειδοποιήσεων), κρίνουμε σκόπιμο να σας μεταφέρουμε μερικές από αυτές αλλά και να θυμίσουμε μερικές προρρήσεις σχετικά με την απαρχή των γεγονότων.

1. Από νέο μοναχό: Τα παιδιά σταματήστε τα από φροντιστήρια και από ξένες γλώσσες και ετοιμαστείτε να φύγετε σε χωριά. Τα χρήματα που θα γλιτώσετε από τα φροντιστήρια να πάτε να τα αγοράσετε τρόφιμα και προμήθειες. Μετά τις εκλογές θα έχουμε άσχημες εξελίξεις. Είναι λόγια γερόντων και μου είπαν να προειδοποιήσω όσους γνωρίζω”.

2. Στις 2 Μάη σας αναφέραμε ένα περιστατικό που συνέβη σε εμάς, κατά το οποίο, μοναχός πάλι από το Άγιο Όρος λέει στους συγγενείς του ότι μετά τις εκλογές θα γίνουν όλα τα συνταρακτικά που αναφέρουν οι προρρήσεις του Γέροντα Παϊσιου.

3. Αναγνώστης μας ενημέρωσε ότι Γέροντας που γνωρίζει του είπε ότι ο Χριστός ετοιμάζει αγαπητική εγχείρηση χωρίς αναισθητικό για όλη την ανθρωπότητα.

4. Λαϊκός με πολύ βαθιά γνώση των πραγμάτων μας συμβούλεψε μετά τις 15/6 να είμαστε κοντά στα σπίτια μας και γενικά να μην κάνουμε σημαντικά πλάνα μετά από αυτή την ημερομηνία.

5. Καλός μας φίλος σε πρόσφατη εξομολόγηση άκουσε τον Πνευματικό του να του λέει: ”από εδώ και πέρα να έρχεστε συνέχεια για για εξομολόγηση” και όταν τον ρώτησε γιατί έλαβε την απάντηση: ”γιατί θέλω να είστε καθαροί στα δύσκολα”!!

Αυτές οι πληροφορίες είναι σταγόνες στον ωκεανό των πληροφοριών που γνωρίζουμε σχετικά με τις δραματικές αλλαγές που ακολουθούν τις εκλογές. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι μετά τις εκλογές θα έχουμε έκρυθμες καταστάσεις, οι οποίες για πολλούς (και για εμάς) αποτελούν την απαρχή των δεινών όπως τα γνωρίζουμε από τους Γέροντες.

Εδώ θα πρέπει να τονίσω την προ πολλού κατάθεση ενός, εκ της ομάδας μας, μέλους, ο οποίος μας έλεγε πάντα: ”Όσο θα πλησιάζουμε προς την αρχή των γεγονότων, να το δείτε, οι πληροφορίες θα αυξάνονται και θα γίνονται περισσότερο συγκεκριμένες. Δεν μπορεί, κάπως θα ενημερώσει ο Κύριος τους Χριστιανούς”. Πράγματι, αυτό βλέπουμε να γίνεται τώρα. Πολλές και συγκεκριμένες πληροφορίες που έρχονται από Γέροντες και Γερόντισσες.

Θυμηθείτε ότι:

Με μιας θα ανάψει η φωτιά από μικρή αιτία
 κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία. (Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός)

ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟΥ. (11.00 το βράδυ λέει η Singular ότι θα βγάλει ασφαλές αποτέλεσμα)

Η επίθεση θα γίνει νύχτα (εδώ στο 2.38)

Θα έρθει ξαφνικά (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)

Οι κυβερνήτες και ο λαός θα ευρεθούν εν στεναχωρία (Αγαθάγγελος)  - Οι κυβερνήτες…άρα μιλάμε για συγκυβέρνηση

Ξαναδιαβάστε:

Το ποίημα γερόντισσας από την Αττική, που είχαμε αναρτήσει στις 9 Απριλίου. (Να πούμε εδώ ότι όταν μεταφέραμε το ποίημα, γνωρίζαμε ότι είναι από γέροντα του Αγίου Όρους, και ενώ άμεσα είχαμε ενημέρωση ότι στην πραγματικότητα το ποίημα αυτό το έχει γράψει γερόντισσα από μοναστήρι της Αττικής, δεν σας ενημερώσαμε αντίστοιχα αμέσως, λόγω παράλειψης και όχι κάποιας άλλης σκοπιμότητας).

3/6/2012: Η τελευταία σου ευκαιρία

Από ότι επιτρέπει ο Κύριος να γνωρίζουμε, μετά τις εκλογές θα ζήσουμε όλες αυτές τις καταστάσεις που μας έχουν προλεχθεί από τους Αγίους και τους Γέροντες της Ορθοδοξίας. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος, αλλά κυρίως θα είναι πνευματικός. Ας οπλιστούμε όλοι μας με την χάρη των Θείων Μυστηρίων και μακάρι η Παναγία να μας βοηθήσει να αντεπεξέλθουμε των δοκιμασιών.

Πηγή: http://kotsarikos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου