Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ! ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ «ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ», ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ!!!

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος πραγματοποίησε στις 9 και 10 Δεκεμβρίου διήμερη επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ, κατόπιν προσκλήσεως του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, Αντιστράτηγου Binyamin “Benny” Gantz. 


Η υποδοχή του Έλληνα Αρχηγού έγινε σύμφωνα με την εθιμοτυπία αντίστοιχων επισκέψεων στo ισραηλινό υπουργείο Άμυνας (στρατόπεδο Yitzhak Rabin) στο Τελ Αβίβ, όπου είχε συνομιλίες με τον Ισραηλινό ομόλογό του για θέματα στρατιωτικής συνεργασίας και κοινών προκλήσεων ασφαλείας. 


Ο Α/ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε επίσης με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Εθνικής Ασφαλείας του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας, Στρατηγού ε.α. Amos Gilad, πρώην διευθυντής του τμήματος ανάλυσης της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών Αman. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας, ο Στρατηγός Μ. Κωσταράκος επισκέφθηκε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην πόλη Sderot, μη-κατονομαζόμενη αεροπορική βάση της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και το μουσείο του Ολοκαυτώματος στην Ιερουσαλήμ.

ΑΠΟΡΙΑ: Μόνο το...μουσείο ολοκαυτώματος σας κίνησε το ενδιαφέρον, κ. Κωσταράκο;;;

Στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα γιατί δεν πατήσατε το πόδι σας;;;

Εντάξει, καταλαβαίνουμε ότι πήγατε ουσιαστικά για επίσκεψη - προσκύνημα ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, αλλά τέτοια απέχθεια στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, που είναι ένα από τα σημαντικότερα στον κόσμο;

Αξίζει να σημειωθεί πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την επίσκεψη Κωσταράκου στο "μουσείο ολοκαυτώματος", ούτε γενικά από την επίσκεψή του στο Ισραήλ!!!

Μήπως αυτό γίνεται...για να μην τον δούμε να φοράει το γνωστό σκουφάκι (κιπά);     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου