Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

Την απελευθέρωση της λειτουργίας των καταστημάτων έως 250 τ.μ. όλες τις Κυριακές του έτους, προβλέπουν, μεταξύ άλλων, οι ρυθμίσεις που ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης.
 

 


 
Τα υπόλοιπα καταστήματα, ανεξαρτήτως τετραγωνικών, θα μπορούν να λειτουργούν επτά Κυριακές τον χρόνο.
 
Επίσης ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στον αγορανομικό κώδικα (ο προηγούμενος ίσχυε από το
1946) που προβλέπουν μεταξύ άλλων αυστηρότερες ποινές για νοθεία τροφίμων και καυσίμων, καθώς και για ελλιπείς παραδόσεις από τις αντλίες, αντικειμενικοποίηση των ποινών αλλά και εκπτώσεις 50% για όσους πληρώνουν το πρόστιμο χωρίς να προσφύγουν στα δικαστήρια, κ.α.
 
Με το ισχύον καθεστώς για τις Κυριακές, επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων στις τουριστικές περιοχές καθώς και την τελευταία Κυριακή του χρόνου.
 
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου Ανάπτυξης οι αλλαγές θα ισχύσουν από φέτος, καθώς με υπουργική απόφαση θα επιτραπεί η λειτουργία των καταστημάτων τις δυο τελευταίες Κυριακές, 23 και 30 Δεκεμβρίου.

Η μόνιμη ρύθμιση που θα έρθει στη Βουλή θα προβλέπει:
 
Ελεύθερη λειτουργία των καταστημάτων εμβαδού έως 250 τμ όλες τις Κυριακές του χρόνου, σε εθελοντική βάση. Η ρύθμιση γίνεται προκειμένου να δοθεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις έναντι των αλυσίδων και των πολυκαταστημάτων, καθώς προϋπόθεση για να επιτρέπεται η Κυριακάτικη λειτουργία είναι τα καταστήματα να μην ανήκουν, υπό οιαδήποτε νομική σχέση, σε αλυσίδα καταστημάτων και να μη λειτουργούν με
συμφωνίες συνεργασίας τύπου «shops-in-a-shop».
 
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, αποκλείονται από την Κυριακάτικη λειτουργία και τα εμπορικά κέντρα, ενώ υπό συζήτηση παραμένει το τι θα ισχύσει για τις αλυσίδες franchise. Η πρόταση του υπουργείου για το ωράριο της Κυριακής είναι από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, προκειμένου να δίνεται η δυνατότητα σε εμπόρους και καταναλωτές να παρακολουθούν την κυριακάτικη λειτουργία.
 
Ο κ. Σκορδάς ανέφερε επίσης ότι δεν θα υπήρχε αντίρρηση, τα καταστήματα που επιλέγουν να εργαστούν την Κυριακή, να παραμείνουν κλειστά το πρωί της Δευτέρας.

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ!

Με αυτόν τον ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ "νόμο", καταργούν την Αργία της Κυριακής!!!

Και το χειρότερο: Λένε ότι τάχα το κάνουν για να...τονωθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις!!!

ΜΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ, ο οικογενειάρχης μαγαζάτορας που φτύνει αίμα ολόκληρη την εβδομάδα, ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ!!!

Και τώρα θα τον αναγκάσετε, για λόγους ανταγωνισμού, να είναι στο μαγαζί του και εκείνη την ημέρα!!!

Για να μην εκκλησιαστεί, να μην καθήσει στο ίδιο τραπέζι με την οικογένειά του, να μην δει λίγο τα παιδιά του!

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

Είναι σαφές πως, μετά τον ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ "νόμο" για φορολόγηση των παιδιών, το εβραιομασωνικό μόρφωμα της ΝΔ πρωθεί έναν ακόμα "νόμο" ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!!!

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΧΤΥΠΑΕΙ - ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ!!! - ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!

Να ξεσηκωθεί άμεσα η Ιερά Σύνοδος και να αφήσει τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις!

Και κάποιοι Ιεράρχες που έχουν  το θράσος να λιβανίζουν τον χριστιανομάχο Σαμαρά, να αλλάξουν μυαλά!      

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου