Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ Σ' ΕΝΑΝ ΠΙΣΤΟ ΤΟΥ...

Κάποτε ο Θεός είπε σε έναν πιστό του….(Αφιερώστε 3 λεπτά και διαβάστε το)


Κάποτε ο Θεός είπε σε έναν πιστό του : «Βαρέθηκα τα ατέλειωτα παρακάλια σου. Αποφάσισα, λοιπόν, να σου δώσω ΤΡΙΑ πράγματα που θα μου ζητήσεις. Πρόσεξε όμως να τα επιλέξεις σωστά, γιατί ΔΕΝ θα σου ξαναδώσω τίποτα πια».
Ο πιστός, πολύ ευχαριστημένος από τη γενναιοδωρία του Θεού, έκανε την ΠΡΩΤΗ ευχή: «Θέλω να πεθάνει η γυναίκα μου και να παντρευτώ μια άλλη, πιο νέα και πιο όμορφη» Η επιθυμία του εκπληρώθηκε αμέσως !
Όταν όμως πέθανε η γυναίκα του, συνειδητοποίησε ότι έχασε έναν θησαυρό. Ότι καμιά άλλη γυναίκα δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει αυτήν που «έφυγε». Ήταν γλυκιά, ήταν τρυφερή, τον αγαπούσε, τον φρόντιζε… Έτσι ζήτησε από τον Κύριο να την επαναφέρει στη ζωή. Και ο Κύριος εκπλήρωσε αμέσως κι αυτή του την ευχή.

ΤΩΡΑ όμως του έμενε μόνο μια ευχή να κάνει… και έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός… δεν υπήρχαν περιθώρια για λάθη. Αλλά, τι να ζητούσε ; Κάποιοι τον συμβούλεψαν να ζητήσει ΑΘΑΝΑΣΙΑ.
Τι να την κάνεις όμως την αθανασία, αν δεν υπάρχει καλή υγεία ;…Και τι να την κάνεις την υγεία, αν δεν έχεις λεφτά ;… Και τα λεφτά τι να τα κάνεις, αν δεν έχεις αγάπη στη ζωή σου ;…
ΠΕΡΑΣΑΝ χρόνια κι ο ανθρωπάκος δεν μπορούσε ν’ αποφασίσει ΤΙ να ζητήσει στην τρίτη ευχή. Ζωή, υγεία, πλούτη, εξουσία, ή αγάπη ;…
Τελικά είπε στον Θεό : «Κύριε, σε παρακαλώ, συμβούλεψέ με τι να σου ζητήσω «. Ο Κύριος τον άκουσε, γέλασε και είπε : «Ζήτα μου να είσαι ικανοποιημένος, ανεξάρτητα από το τι λαμβάνεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου